De Hulpverlening

Allereerst luister ik naar jouw verhaal.
Iedereen verdient het om gehoord te worden, wat je verhaal ook is. Het maakt mij niet uit of het gek, vreemd of raar gevonden wordt door andere mensen.

Daarna kijk ik met mijn intuïtie wat ik voor je kan doen. Hierbij luister ik ook naar de boodschappen die ik krijg van Sanda, de engel die altijd bij me is. Vaak geeft ze specifieke informatie door.
Hiermee krijg je vaak al dieper inzicht in jouw situatie. Dit kan al heel erg helend werken.
Soms is het goed om anders om te leren gaan met de situatie.
Wanneer nodig zal ik een energetische behandeling doen, die blokkades opruimt en jouw zelfgenezende vermogen verder ondersteunt.
En als er bepaalde diepgaande of complexe problemen zijn, gaan we een geleid proces doen, waarin ik je stap voor stap begeleidt om dit verder op te lossen.
En natuurlijk zal ik je oefeningen meegeven, waarmee jij jezelf ook verder kunt helpen.

In dit proces mag jij altijd zelf bepalen of je wel of niet iets wilt doen. En als je dat moeilijk vindt om te voelen, doe ik mijn best om jou te begeleiden, zodat je dat makkelijker kunt voelen.
Jij bepaalt zelf welke stappen jij zet.
Altijd!

Wanneer je aan jezelf gaat werken, zul je merken dat wat je op het ene vlak oplost, doorwerkt op andere vlakken in je leven. Het verwerken van emoties of oud zeer kan enorm helpen om je gezondheid te verbeteren.
Het doel is altijd om te proberen op een of andere manier verlichting te vinden in jouw leven.