Methodes en Hulpmiddelen

Jij heb altijd inspraak in hoe we dingen gaan doen.

Leren om meer liefde in je leven toe te laten, vooral voor jezelf

Door inzicht te krijgen en woorden hardop uit te spreken, is het mogelijk om te leren veel liefdevoller met jezelf en andere mensen om te gaan. En dat is echt voor iedereen mogelijk op hele simpele manieren en in kleine stapjes. Het heeft mij in mijn leven al enorm geholpen. Het heeft me ook verbaasd dat dat kan op zo'n makkelijke manier. Deze kennis is gebaseerd op de lessen van Matt Kahn en zijn "Liefdes-Revolutie".

Energie-behandeling

Bij een energie-behandeling werk ik met mijn handen en gedachtenkracht om jouw lichaam te helpen om blokkades los te laten om je zelfhelende vermogen meer ruimte te geven. Dit kan gebeuren met handen op het lichaam of handen op afstand.
Daarnaast gebruik ik soms ook etherische wevers (een boeddhistisch instrument).

Energetische reiniging

Voor energetische reiniging maak ik vaak gebruik van wierook-stokjes of smudgen. Dit is zoiets als een energetische douche, maar dan met kruiden-wierook. Energetische reiniging kan ook gedaan worden door puur alleen met energie te werken via gedachtenkracht en visualisatie.

Inzicht in universele wetten

De mens is opgebouwd uit energie. Elk bouwsteentje van elke cel van de mens bestaat uiteindelijk uit energie. Energie heeft een vibratie (een trilling). Dus de mens heeft een vibratie, een trilling. En de wereld waarin we leven bestaat ook uit energie. Alles in de wereld heeft een eigen vibratie. Ook emoties en gedachten hebben vibraties.
Door te leren hoe vibraties invloed hebben op elkaar, kun je leren om daar bewuster mee om te gaan. Je kunt leren wat jouw vibratie voor invloed heeft op jouw leven en op je omgeving. En wat je kunt doen om dingen te veranderen waardoor je je beter voelt en meer plezier krijgt in het leven. Van de universele wetten is de wet van de aantrekkingskracht erg belangrijk. Deze kennis is gebaseerd op de filosofie van Abraham-Hicks.

Kristallen en andere stenen

De energie van stenen is een wonderlijk hulpmiddel dat kan helpen om de balans van een mens te herstellen.

Etherische olie

Warme, koude, frisse, zachte, exotische, aardende geuren van natuurlijke oliën gemaakt uit planten kunnen een heerlijk en krachtig hulpmiddel zijn. Te gebruiken o.a. door aan te ruiken, in een basisolie, op een aromalampje of in een verstuiver.

Kruiden en Bloesemremedies

Kruiden kunnen een fijne ondersteuning zijn in een helingsproces Ze kunnen gebruikt worden onder andere in de vorm van thee, tinctuur of olie. De werking van kruiden is fysiek en op energetisch nivo.
Bloesemremedies werken puur op energetisch nivo en kunnen onder andere helpen om je emotioneel beter te voelen.

Stem

De tonen die de stem kan laten horen, zijn trillingen die in het lichaam door kunnen werken.
Het kan verzachten en in balans brengen.
Het is een fijn hulpmiddel om op een zachte manier blokkades op te laten lossen.

Inzichtkaarten

Intuïtief trek je de kaarten die op jouw situatie of vraag van toepassing zijn. Samen doen we de interpretatie. Het is vaak een hele leuke manier om inzicht te verkrijgen. (plezier in iets hebben, is heel belangrijk !) Van kaarten met afbeeldingen, kunnen de plaatjes erg verhelderend zijn.

Sjamanistische helingtechnieken

Sjamanistische helingtechnieken zijn zeer divers, heel direct en kunnen zeer diepgaand werken.

Helende Reis

Soms begeleid ik je op een helende reis in jezelf, in je eigen lichaam. Dit is gebaseerd op de Helende Reis, ofwel de Journey-methode.

Geleide visualisatie

Geleid door de woorden van mijn stem en met je ogen dicht doe je een oefening met gebruik van gedachten en visualisaties. Of je maakt een soort reis als in een bewuste droom. Op elk moment beslis jij zelf welke kant je op gaat en wat je wel of niet wilt doen.

Energetische oefeningen

Je kunt zelf leren gronden (aarden). Als het nodig is, kun je leren hoe je eigen energieveld kunt reinigen of beschermen. Er bestaan vele oefeningen die op allerlei wijze kunnen helpen.

Numerologie

De gegevens van de namen en geboortedatum van een mens bevatten gecodeerd een heleboel informatie. Vertaald naar nummers kunnen deze veel inzicht geven over je eigenschappen en doel in dit leven.