Activiteiten

Bijeenkomsten om jezelf beter te leren kennen, om jezelf beter te voelen, om samen met anderen bezig te zijn met bewustzijnsontwikkeling, meditatie en hedendaagse spiritualiteit. Dit met het doel om plezier hierin te hebben of te leren hoe je je beter kunt voelen of contact te hebben met gelijkgestemden.

Aan de bijeenkomsten kan los deelgenomen worden, behalve als er specifiek vermeld staat dat het een cursus is. Je mag ook af en toe komen, wanneer jij er behoefte aan hebt.

Indien de financiëen je tegenhouden, neem dan even contact met me op. Als jij een innerlijke roep hoort om te komen, wil ik wel kijken of we een andere regeling kunnen treffen die toch wederzijds respectvol is.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen, dan mag je je emailadres doorgeven .

Opgeven via email. Behalve op de dag zelf, dan graag telefonisch.


Meditatie-avond

Een avond voor samenzijn, ontspanning en inzicht.

We beginnen altijd met een grondingsoefening, om meer geaard te raken.
Meditatie voor relaxen, voor diepe ontspanning van je lichaam.
Meditatie met een innerlijke reis, om jezelf beter te leren kennen of antwoord te krijgen op een vraag.
Na de meditatie is er ruimte voor ervaringen delen en vragen stellen, indien je dat wilt. Als je de rust wil behouden, mag je ook eerder naar huis gaan.

De groep zal uit maximaal 8 mensen bestaan.

Wanneer

Dinsdag-avond 20.00 uur, binnenkomst vanaf 19.45 uur.
Voor data zie Agenda.

Duur

1 tot 2 uur

Energieruil

€ 15,= (inclusief drinken)


Zelfhulpgroep Medical Medium Programma

Deze zelfhulpgroep voor mensen die ook op een of andere manier het Medical Medium programma gebruiken om verder te helen van hun chronische klachten.
Medical Medium is een amerikaanse man genaamd Anthony William die sinds zijn 4e jaar informatie krijgt van de Spirit van Compassie om mensen te kunnen helpen helen van allerlei ziektes. Hij geeft antwoorden op wat de oorzaken zijn van chronische en mysterieuze ziektes en hoe je daar (uit)eindelijk van kunt genezen.
Het doel van de groep is om lotgenoten te kunnen ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, tips te delen en elkaar te ondersteunen. De groep wordt begeleidt door Anne Verstappen.
Voor ieder mens is het verschillend op welke manier je er mee om gaat. Het gaat niet alleen om voeding, maar ook om levensstijl. En wat kun je wel of wat niet.
We richten de aandacht voornamelijk op onderwerpen die kunnen helpen.
Zoals tips uitwisselen die het makkelijker maken om het makkelijker vol te houden.
Recepten uitwisselen.
Samen mediteren om je lichaam verder te ondersteunen.
Daarnaast is er voor ieder ook ruimte om even te klagen of uit te huilen.
Na jarenlang onderzoeken welk eten voor mij het beste is, ben ik vorig jaar uitgekomen bij het Medical Medium programma.
Voor mij is het een hele weg met ups en downs. Net als voor ieder ander, denk ik. Daarbij wil ik ook graag ondersteuning. En daarvoor heb ik deze zelfhulpgroep opgericht.
Bij gezondheidsproblemen kun je denken aan o.a.: allerlei chronische ziektes, kanker, onverklaarbare symptomen, chronische vermoeidheid, chronische pijn, depressie, auto-immuunziekte, multiple sclerose, reumatoïde artritis, schildklierproblemen, hypothyreoïdie, ziekte van Hashimoto, bijnieruitputting, candida, gordelroos, fibromyalgie, virusinfectie, bacteriële infectie, ziekte van Lyme, darmproblemen, hypoglycemie, chronische ontsteking, huidproblemen, diabetes, migraine, PTSD, allergiën, ADHD, autisme, hormonale problemen, premenstrueel syndroom, menopauze-problemen, ziekte van Pfeiffer, ...

Wanneer

Donderdag-avond 19.30 uur, binnenkomst vanaf 19.15 uur.
Voor data zie Agenda.

Duur

De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Uitloop is mogelijk.
Maar je mag natuurlijk gaan, als het voor jou genoeg is.

Energieruil

Deelname is gratis.
Er wordt wel een bijdrage voor thee/koffie gevraagd (€3,=)


Film-Avond

Op de film-avonden kijken we naar een film die te maken heeft met het thema van hedendaagse spiritualiteit of innerlijke groei.

Indien je zelf een film hebt, die je graag wilt delen met anderen, laat het dan gerust weten.

Na de film zullen we nog gezellig napraten met warm drinken en wat lekkers.

Wanneer

Kijk in de Agenda voor de data en tijden.

Energieruil

€ 3,= alleen voor thee/koffie. (voor de film wordt geen geld gevraagd)